Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Sådan beskytter du din iPads skærm bedst muligt

Vil du være sikker på, at du kan have glæde af din iPad længst muligt, er det vigtigt at beskytte dens skærm. Der kan være mange grunde til, at du bliver nødt til at sende en iPad til reparation, men den mest hyppige årsag er en ødelagt skærm. Derfor er det værd at passe godt på den.

Først og fremmest betyder dette, at du generelt skal være forsigtig. Lad f.eks. være med at efterlade den på hjørnet af et bord, hvor der er risiko for, at den falder ned. Foruden generelt at være forsigtig, er der også andre ting, der kan gøres for at beskytte skærmen på din iPad.

I de fleste tilfælde kan en iPad reddes, når skærmen går i stykker, eller når der opstår andre skader. Står din iPad mod forventning ikke til at redde, og er du derfor på udkig efter en ny, bør du finde et godt tablet tilbud.

#1: Køb et cover med skærmbeskytter

Det er en rigtig god idé at købe et cover med skærmbeskytter. I dag kan man finde et stort udvalg af covers til iPads på det danske marked. Mange af dem er gode til at yde beskyttelse af kanter og bagside, men desværre er det ikke dem alle, der beskytter skærmen i lige stort omfang.

Vil du være sikker på, at skærmen er godt beskyttet, skal du vælge et cover, der også dækker for skærmen. Dermed kan du beskytte skærmen, når enheden ikke er i brug. Ofte fungerer disse covers lidt som et bog, hvorfor der er en form for omslag, der kan lukkes ned over skærmen.

#2: Få monteret skærmbeskyttelse

Selvom du kan komme langt med et cover med skærmbeskytter, er det ikke nok, hvis du vil være på den sikre side. Taber du f.eks. din iPad, mens den er i brug, kan det nemlig ende med at ødelægge din skærm. Derfor anbefales det, at du også får monteret en form for skærmbeskyttelse.

I dag er der mange muligheder, men den mest udbredte løsning, er at få monteret PanzerGlass. Det er et tyndt lag hærdet glas, som bliver placeret oven på skærmen. Sker det, at du taber din iPad, er det derfor ikke skærmen, der går i stykker. Derimod vil det blot være din skærmbeskytter.

Dermed kan du spare dig selv for et iPad skærm skift, da du kan nøjes med at skifte din skærmbeskytter.

#3: Vær forsigtig under transport

Mange skader på iPads sker under transport. Derfor er det vigtigt, at du er meget forsigtig, når du har den med rundt. F.eks. er det aldrig en god idé at have en iPad i tasken, hvis den ikke er beskyttet af et solidt cover.

Ydermere kan det heller ikke anbefales at have den liggende i en taske eller kuffert, der bliver indchecket i lufthavnen. De bliver ikke behandlet blidt, og derfor kan det føre til skader på enheden. Skal du ud at flyve, bør du derfor gøre plads til din iPad i håndbagagen.